cnc marás

Szerszám és alkatrészgyártás Budapesten!

CNC forgácsolás Budapesten ,kérjen árajánlatot cégünktől a CNC forgácsolás árak érdekében!

A CNC forgácsolás egy olyan anyagmegmunkáló módszer, amelynél a kiinduló anyagból, egy vagy a CNC forgácsolás  esetében, több előre betárazott forgácsolószerszám segítségével anyaghiányt okozunk.Ez tulajdonképpen következik a szó nevéből, azonban így egy kicsit talán leegyszerűsítettük. A forgácsolás ennél kicsit több rétű dolog, jó néhány olyan eljárás létezik, aminek tulajdonképpen a forgácsolás a gyűjtő neve.CNC marás és CNC megmunkálás cégünk fő profilja ! CNC megmunkálás Budapest és CNC marás Budapesten jól felszerelt műhelyünkben végezzük el!

 

Az alkatrészgyártáshoz és a szerszámgyártáshoz is idő kell! Szerszámgyártás árak és alkatrészgyártás árak miatt kérjen árajánlatot!

Alumínium megmunkálás szuper alumínium megmunkálás árakkal együtt!

Az alumíniumötvözetek szilárdsága viszonylag kicsi, hőtani jellemezői kedvezőek, így jól forgácsolhatóak. Kivétel a színalumínium, amelyet nagy képlékenysége miatt nehéz megmunkálni. Az öntött ötvözetek, amelyeknek a szívóssága kisebb, általában jobban forgácsolhatóak. Az alakítható ötvözetek közül a közepes keménységűek forgácsolhatók a legjobban, a lágyakat a nagy képlékenység, a keményeket pedig a koptatóhatás miatt nehezebb az alumínium megmunkálás is.Alumínium megmunkálás Budapesten műhelyünkben végezzük el.

 

Alumínium marás árak miatt kérjen árajánlatot!

Az alumínium marás során az elsődleges probléma, amivel szembesülhetünk az a forgácselvezetés problémája. Amikor alumínium maráshoz szerszámozunk, mindig figyeljünk, hogy elegendő hely legyen a forgács elvezetéséhez. Irányelvként elmondható, hogy 3 élű szármarókkal érdemes kezdeni a technológia beállításának az iterációját, de ez erősen átmérő függő. 8 mm-es maróátmérők alatt lehetünk gondban, egyrészt a forgács elvezetés miatt, másrészt a vágósebesség miatt. Alumínium marás Budapest területén is !

 

Fémmegmunkálás árak

A fémmegmunkálás egy átfogó, összegző fogalom, ami minden fém mechanikai elvű alakítási részfolyamatot magába foglal.A fémmegmunkálás alapú alkatrészgyártás első lépése a műszaki egyeztetéssel kezdődik. Legyen szó kis, vagy nagy szériáról, minden esetben teljeskörű segítséget nyújtunk a megrendelőnek, akár mintadarabról, vagy egy tervezés szakaszában álló ötletről van szó. Fémmegmunkálás Budapesten korrekt részletekkel együtt!

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük