felülettisztítás

Szemcseszórás,homokfúvás Budapesten és Dunakeszi területén!

Szemcseszórás árak miatt keressen minket bizalommal!Szemcseszórás Budapest területén kedvező feltételekkel!

A szemcseszórás egy igazán össze tett és nehéz munka.A szemcseszórás eljárás 120 éve mit sem változott, csak a technika korszerűsödik folyamatosan. A szemcseszóró gépek préslevegőt előállító berendezések fejlesztésénél elsőrendű szempont a biztonság, az egészség és a környezetvédelem. Erre kiváló példa a kámzsaklíma hűtve szárítóval felszerelt csavarkompresszor.Szemcseszórás Budapest és szemcseszórás Fót területén több éves tapasztalattal! A szemcseszórás Dunakeszi terüeltén időpontegyeztetéssel együtt!

 

 

Felülettisztítás Budapest,felülettisztítás Fót,felülettisztítás Dunakeszi területén több éves tapasztalattla!

Kiváló példa a technológia felülettisztítás  alkalmazására a graffiti eltávolítása. A felirat a falról nyomtalanul eltűnik, semmiféle nyomot sem hagyva maga után. Nincs külön takarítás, rövid idő alatt végezhető minőségi munka. Az eredmény magáért beszél.Alkalmazható olyan esetekben is, mint rágógumi eltávolítása térkőről, olajfoltok eltűntetése parkolók burkolatáról.A lángvágott alkatrészeket kézi köszörűvel tisztítjuk, majd szemcseszóró berendezéssel finom felülettisztítást végzünk.Felülettisztítás árak és felületkezelés árak kedvező részletekkel! Felületkezelés Fót,felületkezelés Dunakeszi és felületkezelés Budapest területén is vállalunk!

Homokfúvás Budapest és homokfúvás Fót területén ! 

 

A homokfúvás a közismert neve annak az eljárásnak, ahol apró szemcsék és magasnyomású levegő segítségével különféle felületeket tisztítanak, vagy díszítenek. Alapvetően szemcseszórásról van szó, de a korai időkben főként homokot használtak.Homokfúvás Dunakeszi területén szuper homokfúvás árak mellett! A homokfúvás technológiája elsősorban rozsdátlanításra, festékeltávolításra, fémfelületek megtisztítására, egyszóval felülettisztításra szolgál. A jó minőségű felületvédelem (festés, galvanizálás, felület-előkészítés) alapja a szemcseszórás.

 

 

Homokszórás Dunakeszi és homokszórás Fót területén ingyenes felméréssel együtt!

A homokszórás eljárás alkalmas korrodált felületek tisztítására, valamint festés előtti felületkezelésre, ill. betonfelületek  szennyeződéseinek eltávolítására különböző tisztasági fokozatban.Alkalmazásával fémtiszta felület érhető el, ami nélkülözhetetlen és tökéletes alap a megfelelő korrózióvédelem létrehozásához, mivel a legtökéletesebb festékbevonat rendszer sem tud megfelelő védelmet nyújtani a korrózióval szemben, ha az a bevonat alól, belülről is dolgozik.Homokszórás árak miatt kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük