Ecom Testvérek
Ecom Testvérek

Digitális vállalkozás mesterei: Az Ecom Testvérek útmutatója a sikerhez

Digitális vállalkozás mesterei: Az Ecom Testvérek útmutatója a sikerhez

Három évvel ezelőtt, a Covid-járvány közepén, Olaszországban, ahol a járvány súlyosan érintette az embereket, elkezdődött egy mesébe illő sikertörténet. A torinói születésű, anyai ágról félig magyar testvérpár, az Ecom Testvérek, tizenhat és tizenhét évesen, a kényszerű lezárás időszakában nem hagyta, hogy a nehézségek elvegyék értékes fiatal éveiket. Az akkor még gimnazista srácok kemény munkával, önfejlesztéssel és pénzügyi áldozatokkal vágtak neki az e-kereskedelem útjának, hogy megvalósítsák álmaikat.

Ecom Testvérek

Az Ecom Testvérek név mára már széles körben ismert Olaszországban, Magyarországon és szerte Európában, valamint világszerte is. A sikertörténetüket megosztva szeretnék másokat is inspirálni, és ehhez a H-COMMERCE tanfolyamukat hozták létre. Céljuk, hogy megosszák azokat az információkat és ismereteket, amiket saját tapasztalataik során szereztek az e-kereskedelem területén. Az Ecom Testvérek programjára már négy hónap alatt 360 diák jelentkezett, akik között megtalálhatók fiatal lányok, fiúk és akár 50 év feletti diákok is.

Az útjuk kezdetén nem volt könnyű..

Több száz különböző projektet és üzletet próbáltak ki, és számos kudarcot is megéltek. Azonban ezekből a kudarcokból tanultak, és nem adták fel. Az élet szórakozásoktól és partiktól való elzárkózását vállalták, hogy minél több időt szenteljenek vállalkozásuk fejlesztésére. Csak a sport iránti szenvedélyükről nem mondtak le. Az áldozatoknak és kemény munkának köszönhetően sikerült több millió dolláros forgalmat generálniuk a Kelet-Európai országok felé irányuló e-kereskedelemből.

Az Ecom Testvérek vállalkozását Olaszországból vezetik, de tevékenységüket Magyarországra fókuszálva alakították ki. Először a dropshipping szolgáltatással kezdték, majd áttértek arra a modellre, amikor célzott termékekkel dolgoznak, amelyeket magyarországi raktárukból gyors szállítással és utánvéttel is eljuttatnak a vásárlóknak.

Az Ecom Testvérek az első olyan magyarok, akik bizonyítottan sikeres nemzetközi e-kereskedelmi vállalkozásokat hoztak létre. A fiatalabb testvér a gimnázium mellett is aktívan részt vesz a vállalkozás feladatainak ellátásában, és egy 40 ezer követővel rendelkező Instagram csatornát is menedzsel. Az évek során több százezer eurót költöttek saját képzésükre, hogy a lehető legjobbak legyenek ezen a területen. Jelen vannak a közösségi médiában, beleértve a TikTokot is, és folyamatosan friss tartalmakkal szolgálnak követőiknek.

A vállalkozásuk nem csupán egy egyszerű kereskedelmi tevékenység

Az Ecom Testvérek büszkék arra, hogy kínai ügynökük segítségével garantáltan magas minőségű termékeket szállíthatnak vásárlóiknak. A kiválasztott termékek gyorsan kézhez jutnak, és az utólagos fizetés lehetősége is rendelkezésre áll, amikor a termék megérkezik. Az Ecom Testvérek hangsúlyozzák, hogy az üzleti kapcsolatok kialakításában és fenntartásában kulcsfontosságú a megbízható helyi ügynök jelenléte.

Az Ecom Testvérek számára a vállalkozásuk nem csupán egy egyszerű kereskedelmi tevékenység, hanem egy életstílus, amelyben az elkötelezettség, a folyamatos tanulás és az innováció iránti szenvedély vezeti őket. Az elmúlt években elért sikereiknek köszönhetően egyre inkább a mentorok és tanácsadók szerepét is vállalják. Az Ecom Testvérek által kidolgozott H-COMMERCE tanfolyam nem csupán információk átadását szolgálja, hanem egy közösség építését is, ahol a diákok egymást is segítik, inspirálják és tapasztalatokat cserélnek.

Az online térben való jelenlét és a közösségi média használata kiemelt fontosságú az Ecom Testvérek számára. A testvérek rendszeresen friss tartalommal látják el követőiket, és a különböző platformokon való aktív részvételükkel építik a márka hűségét. A TikTokon, Instagramon és más közösségi média csatornákon keresztül rendszeresen megosztják mindennapi életüket, tapasztalataikat, és néha a vállalkozásuk mögötti kulisszatitkokat is felfedik. Ez a közvetlen és személyes kapcsolat segíti a követőiket abban, hogy ne csak vásárlók, hanem részei is legyenek az Ecom Testvérek közösségének.

Az Ecom Testvérek életük egyik legnagyobb eredményeként említik, hogy alig 17 és 18 évesen már teljes családjukat elvihették egy luxusnyaralásra. Ez a tapasztalat nemcsak nekik, hanem az egész családnak olyan élmény volt, amelyről korábban még álmodni sem mertek. A testvérek úgy érzik, hogy ez csak a kezdet, és életük teljes felnőtt szakaszára még sok kihívás és siker vár rájuk. Az Ecom Testvérek példája arra inspirál, hogy a kitartás, kemény munka és önfejlesztés által bárki elérheti álmait az e-kereskedelem világában.

Digitális vállalkozás mesterei: Az Ecom Testvérek útmutatója a sikerhez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva