felülettisztítás

A felülettisztítás profi menete!

Homokfúvás profi kivitelezése!

Mindenki szeretne szép sima, esztétikus felületeket maga körül. Lehet smirglivel csiszolni, felületkezeléssel homogenizálni, de mégis a legjobb és legbiztosabb megoldás a homokfúvás lesz számunkra. Mi ez a technológia? A homokfúvásos technológiának az alapja az, hogy homokszemcséket elegyítünk sűrített levegővel egy úgynevezett homokfúvó tartályban. A homokfúvás, vagy más néven homokfúvatás technikáját sok más néven is hallhattuk már, sokszor tévesen. A minták és munka a homokfúvás árak  részben kategóriákra, csoportokra bontva megtekinthet a homokszórással és szemcseszórással kapcsolatos képeket, alkalmazási példákat, mintákat. A szükséges fúvólevegőt légkompresszor szolgáltatja.

Mobil homokszórás – Hogyan zajlik?

A sűrített levegő gyors kiáramlásának köszönhetően a homokszemcsék is felgyorsulnak. A homokfúvás technológiájáról, lapunkra belépve a technológia pontban bővebb információkat kaphat. Műhelyünkben az orvosi műszerektől a felniken, fémvázakon, alkatrészeken, csövek külső-belső felületén, régi autókon motorokon, hajókon, antik fémtárgyakon, mobil homokszórás fa és üvegtárgyakon át egészen 6 méter hosszú acélszerkezetekig történik szemcseszórás, korunddal, homokszórás, acéllal, söréttel és üveggyönggyel. Helyszíni homokfúvás Budapest szórással épületek (beton, kő, tégla, fa, stb.) tisztítása is megoldható. Ezt az energiát a gyakorlatban fizikai behatásra, azaz felülettisztításra, kezelésre használjuk. Az adott szemcse behatását a felületre meghatározza a szemcse formája, mérete és a felülettisztítás  keménysége és a levegő nyomása.

Homokszórás kivitelezése kedvező árak mellett!

Munkánk egyik fontos területe a külső helyszíneken, (felülettisztítás) jellemzően épületeken végzett külső és belső falfelület tisztítás, festék eltávolítás, homokfúvás. E mellett gyakori a szobrok, ipari méretű vasszerkezetek, tégla, mobil homokfúvás, felülettisztítása, illetve betonfelületek kezelése, érdesítése különböző szemcsemérettel. A homokfúvás technológiája elsősorban rozsdátlanításra ,homokszórás festékeltávolításra, fémfelületek megtisztítására, egyszóval felülettisztításra szolgál. Sörétezés, acélszórás fémszórásnak szokták emlegetni, holott a fémszórás például egy teljesen más tevékenység. Valamint a referenciák lapon néhány homokszórás referenciamunkánkat. A mobil homokfúvás árak kiváló megoldást jelent a fém-, fa- és kőfelületek tisztítására, kezelésére, a szennyeződések eltávolítására. Az időjárás, szmog és egyéb környezeti hatások miatt a felső rétegre rakódott rozsda, festék, vakolat, graffiti, moha megtisztításával megújul, megszépül a felület.Fa felületeknél alkalmazható a fa erezetének kiemelésére. Kedvező homokszórás árak velünk!

Miért fontos a felülettisztítás?

A tisztítás sűrített levegőbe vegyített homokszemcsékkel történik. A homokszórás során sűrített levegőbe szemcsék kerülnek vegyítésre, amelyek a sűrített levegő áramlásának segítségével nagy sebességre gyorsulnak fel. A szemcsék és a mobil homokfúvás sűrített levegő keverése a homokfúvó tartályban történik. A szükséges fúvólevegőt légkompresszor szolgáltatja. A levegő-szemcse keverék a mobil homokszórás tartályból kopásálló tömlőn jut el a kezelőig, aki a mobil homokszórás tömlő végén rögzített nagy kopásállóságú anyagból készült fúvóka mozgatásával irányítja a munkafolyamatot. A felgyorsult szemcsék az energiájukat akkor adják le amikor az adott a felülettisztítás  felülettel érintkeznek. A homokszórás Budapest nem csak fémekre alkalmazhatják, homokszórás, hanem téglára, betonra, cserépre is. További szolgáltatásainkról, mint a korrózió és felületvédelem, alkatrészgyártás, stb. belépve lapunkra a szolgáltatások oldalon tájékozódhat. A homokszórás hatékonysága sok helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárást is.